Veckans Orakel v36

Veckans Orakel v36

september 2, 2019 0 av Ulrika Lembke

Den här veckan träffas vi av intensiva energier och jag kan ärligt talat säga att allt som kommer känns mycket. Mycket glädje men även mycket sorg när man blir ledsen. Den här veckan blir det intima livet mer intensivt om man är i en relation eller träffar någon regelbundet. Vid nya möten slår det kanske inte gnistor men man möts på lika grund. En ny kärlek blir mest troligt någon som du kommer hitta på saker med eller någon som ser på samma sätt som du gör på en relation. Det skapar helt klart en bra grund att utgå ifrån.

Gamla rädslor kan göra sig påminda men tänk på att det som varit har varit och nu är nya tider i analkande. Kanske har ditt liv sedan länge lagts på plats men du ändå känner samma gamla rädslor styra dig då är det en bra tid nu för att se det för vad det faktiskt är. Gammalt! Bra tid för samtal om det som ha varit för att göra upp med det. Kanske tiden är mogen nu för att börja gå i terapi.

Veckans kort är nio i bägare och eftersom det brukar kallas för önskekortet så rekommenderar jag att se över vad det är du önskat dig. Speciellt det senaste halvåret. Något går din väg absolut, men det gäller att vara uppmärksam. Kanske är det inte en ”sensationell” önskan som går i uppfyllelse utan något mer jordnära och kanske något väldigt personligt. Oavsett så får du det du önskat dig nu.

Jag hoppas ni får mycket nöje av veckans orakel och av livet själv.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂