Nymåne i Jungfrun

Nymåne i Jungfrun

augusti 30, 2019 0 av Ulrika Lembke

Idag har vi fem planeter i konjunktion med varandra på olika sätt i början av Jungfruns tecken. Det ger dig en unik möjlighet och kraft till att expandera på olika sätt (beroende på hur det påverkar ditt personliga horoskop) och det är ett tillfälle till att ta kontrollen över något du känner är ur fas. Det kan gälla din hälsa, din ekonomi, ditt arbete eller i dina relationer.

Det är en stabilitet i korten den här läggningen som visar på något som är på väg in i ditt liv med tre i stavar. Nya möjligheter som är väldigt lovande som ger dig energi och kraft att skapa något varaktigt och givande för dig själv men vilket område det gäller beror på var du har jungfrun i ditt horoskop, i vilket hus den ligger. På astro.com kan du gratis ta ut ditt horoskop men för att veta husplasering så behöver du veta din exakta födelsetid och födelseort.

Ta tillvara dessa energier. Njut av stabilitet efter en tid av mer eller mindre kaos. Ge dig själv möjligheten att förankra dina drömmar och gör upp en plan för hur du ska nå dem. Energierna hjälper dig framåt och det kan till och med gå snabbt!

Må väl och ha en riktigt fin nymåne <3

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂