Kanalisering

Kanalisering

augusti 28, 2019 0 av Helena Bengtsson

Har du någon gång känt en önskan om att få veta mer om ditt syfte i livet, eller att få vägledning och kontakt med dina guider och änglar? Har du funderat på hur det skulle kännas att kommunicera med dem eller om de kunde kommunicera med dig eller via dig? Om så är fallet är du nog intresserad av att lära dig mer om vad som kallas för kanalisering.

Att kanalisera innebär att man fungerar just som en kanal för andevärldens meddelanden och budskap. Man agerar som mottagare och andevärlden fungerar som avsändare. De kan kommunicera via bilder, ord och känslor. Detta innebär att personen som fungerar som kanal är den som får till sig denna form av symbolik. Sedan kan man använda denna informationen på olika vis. Antingen kan man arbeta som medium och förmedla informationen vidare till sina kunder och klienter via personliga möten, telefonsamtal eller skrift. Om man jobbar med ren kanalisering kan man också välja att göra något som kallas för automatskrift. Det är när man som kanal tar emot budskapen, skriver ner dem under en sorts transliknande tillstånd – vilket egentligen handlar om att man är fullt fokuserad på att skriva ner det som andevärlden förmedlar, samtidigt som man fullkomligt släpper kontrollen över Egot och låter dem förmedla sig fritt i texten som man skriver ner.

Kanalisering kan vem som helst lära sig. Det handlar om att först och främst öppna upp sin mediala ådra och ta emot det som förmedlas. Sedan även om att våga tro på det man får till sig, tillit är en viktig bit i detta. Slutligen att förmedla informationen vidare till den – eller de – personen/personerna som budskapet tillägnas. Det är en gåva att kunna kanalisera, en gåva som alla med hjälp av ett starkt intresse och en stark intuition kan lära sig att öva upp och använda sig utav.

/Helena

Följ och gilla oss gärna 🙂