Veckans Orakel v35

Veckans Orakel v35

augusti 26, 2019 0 av Ulrika Lembke

Den här veckan känns ny på alla vis. En ny känsla av stabilitet och kanske nya idéer och ny inspriration och glädje efter en ganska intensiv period av mycket toppar och dalar. Nu närmar vi oss slätare mark och lite lugnare energi. Det kan hända att det är Jungfruns energi som påverkar oss nu när Solen befinner sig där.

Veckans kort är Page i svärd som för med sig ett nytt sätt att kommunicera. Plötsligt ser vi varför vi inte nått fram med vårt budskap tidigare. Mest troligt beror det på att vi inte vågat vara ärliga fullt ut. I ett försök att visa takt och hänsyn kan vi ha varit alltför otydliga och det kan ha skapat missförstånd. Det kan också ha varit så att någon runt oss har gjort just detta och det kan göra att nu när allt plötsligt klarnar så kommer man varandra närmre och löser eventuella problem lättare.

Page i svärd kan också komma med meddelanden och det jag ser runt det är att det är glädjande nyheter som är på väg. Kommer det inte den här veckan så skulle jag gissa på att det är inolm de närmsta tre veckorna det dyker upp. Ett mejl, ett telefonsamtal eller ett sms med ett innehåll som gör dig pirrig inombords. Oj vad spännande, undrar vad det kan vara?

Jag önskar er alla en fantastisk sensommarvecka nu när hösten närmar sig med stormsteg! Må gott!

Följ och gilla oss gärna 🙂