Veckans Orakel v34

Veckans Orakel v34

augusti 19, 2019 8 av Ulrika Lembke

Den här veckan vill jag börja med att säga att videon utgår av olika skäl, men veckans orakel kommer ändå här i bild och skrift. Jag hoppas ni inte blir alltför besvikna. Jag ska försöka få lite bättre rutiner nu när sommarlovet är slut och hösten nalkas så förhoppningsvis är detta ett undantag. Men här kommer den ÄÄÄNTLIGEN! (Kortleken jag använder är Ciro Marchettis Tarot Royale)

§§§

Det är UNDERBARA energier i luften säger korten. Den generella energin för veckan är åtta i stavar som talar om en hektisk vecka med mycket samtal, kortare resor, email och möten med människor. Om inte energin får något utlopp så finns risk för stress så har du en lugn vecka hemma och på jobbet så är rådet att gå ut och röra på dig eller gå till ditt gym på ett par extra pass. För de som börjar skolan nu (som mina döttrar gör) så ser jag klart och tydligt att det är en glad och positiv atmosfär. Det är roligt att komma tillbaka och möta alla igen efter ett långt uppehåll.

Vidare så ligger lyckohjulet i centrum och det visar att vi kan vänta oss snabba vändningar, oplanerade förändringar och att något oväntat dyker upp och det här förstärkt väldigt med det sista kortet som dyker upp i läggningen, nämligen det blanka kortet. Det blanka kortet visar sig när något ska komma vår väg som vi inte bör veta i förväg av olika skäl. Det kan vara en överraskning, en utmaning eller en belöning bakom det men vi får helt enkelt vänta och se. Det ligger tillsammans med kortet Världen så det ger en känsla av fullbordan och det är ju alltid skönt. Världen kan även ha att göra med utlandet i olika form, men vad det gäller får jag som sagt inte se.

§§§

Vi går in i den här veckan med ny start tillsammans med page i mynt och det här gäller alla men allra mest de som kommer tillbaka efter semester, lov eller annan ledighet. På jobbet är det nya projekt och nya kollegor som är i annalkande och det kan vara både förtjusande och utmanande. Nya viljor som ska integreras i en arbetsgrupp är inte alltid helt smärtfritt. Men glädjande nog är alla på sitt bästa humör och vill göra det mesta av situationen så det känns riktigt lovande. Dessutom känner jag att alla är beredda på att göra sin del och bidra med något till gruppen och det förstärker sammarbeten och även arbetsmoralen blir bättre på grund av det.

Visst kan det uppstå situationer den här veckan som skapar lite konfliker eller osämja, men inte värre än att det lätt klaras upp med hjälp av tidigare erfarenheter. De som har lång erfarenhet i gruppen har lösningar som fungerat tidigare och de som är nya har med sig erfarenheter från tidiagare arbetsplatser. Se till att allas röst hörs och ha en stor portion tålamod så kommer lösningarna till sist. Det ligger även förändringar inom redan existerande arbetsgrupper. Roller kan kastas om men det behöver inte vara så illa som det vid första anblicken kan verka. Go with the flow och se vad som händer. Jag påminner här igen om snabba skiftningar så låt det bara ske. Kanske hinner det kastas om både två och tre gånger innan veckan är slut.

§§§

I tankarna hos oss alla den här veckan ligger åtta i mynt som handlar om arbete, studier och en önskan om att förbättra både oss själva och vår arbetsplats. (Vår arbetsplats kan även gälla vårt hem) Det är en jättefin energi för att göra upp planer och strategier om hur vi bäst ska ta oss till nästa nivå. På hemmaplan kan det planeras för renoveringar av olika slag och jag ser att man verkligen går till botten med vad det än är man tänkt göra. Som att man skalar av och börjar om helt från början med ett blankt blad. Kanske skrapar man bort sju lager tapet på väggen eller tar bort mattan ända ner till betongen eller kanske man till och med flyttar köket till en ny plats i huset. Oavsett så gör man det grundligt!!

I det undermedvetna ligger fyra i bägare och skvalpar. En känsla av missnöje som gör sig påmind emellanåt eller erbjudanden man funderar över om man ska ta emot eller ej. Även här vill jag påminna om att följa med strömmen och se var det landar. Det finns inte några tecken på att det är bråttom att fatta beslut eller gå till handling. Det finns tid nog till att avvakta om det är vad du vill och behöver. Den här fyran kan skapa en känsla av övermättnad och ointresse för något nytt för att det man redan har är så bra, men om det är så att något erbjudits dig så råder jag till att titta extra noga på det erbjudandet och öppna dig för det om du känner dig stängd. Det ser bättre ut än du kan tro. Om din intuition säger dig att något inte riktigt är som det verkar så lita på det och återigen råder jag då till att avvakta och ta reda på mer information tills allt klarnar och du lättare kan fatta grundade beslut.

§§§

Stjärnan, Lyckohjulet och nio i mynt ger oss en FANTASTISK möjlighet till att lyckas med något riktigt stort. Något går i lås som man länge hoppats på eller löften ges som ser extremt lovande ut. Jag tror lyckoplaneten Jupiter ligger bakom detta för det känns väldigt generöst och expanderande. Har du något du länge önskat och jobbat för att det ska ske så kan det vara den här veckan hjulet börjar rulla till din fördel. Även om det kan se ut som att allt inte så lätt går att få ihop till en början eller om man stöter på hinder på vägen så är det inte alls ett tecken på att vara på fel väg. Det är en test för att se hur uppfinningsrika vi är och för att se om vi vill något tillräckligt mycket för att kämpa för det, så ge inte upp!! Tillsammans med den där myntpagen så kan det faktiskt även handla om något helt nytt som erbjuds men vilket som, det lovar ändå extremt god utdelning vad det gäller önskningar och drömmar.

Sen med Lyckohjulet, sex i bägare och Världen så ligger jättefin återförening i kärlek. Det kan vara någon som kommer tillbaka från lång bortavaro i utlandet, det kan vara en klasskamrat från småskolan man möter igen efter 20, 30 eller till och med 40 år. Det kan självklart vara återförening efter ett mindre gräl eller osämja också som fem i stavar kan skvallra om. Men de allra finaste omfamningarna kommer från förr den här veckan. Det här gäller både i familjerelationer, kärleksrelationer och vänskapsrelationer. Det är en otroligt stark känsla av att komma hem igen efter en väldigt lång tid. Och eftersom hela läggningen avslutas med det blanka kortet (här signerat av Mr Ciro Marchetti, skaparen av leken) så måste jag verkligen säga att kanske är det en återförening med någon du inte ens har i tankarna idag. GUD VAD SPÄNNANDE!!

§§§

Tills vi ses på YouTube igen så vill jag bara säga att jag önskar er en fantastisk vecka med otroliga möjligheter för att skapa helt makalösa möjligheter till en helt underbar tillvaro för dig själv, eller tillsammans med andra.

Kramar om hårt!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂