Fullmåne i Vattumannen

Fullmåne i Vattumannen

augusti 15, 2019 0 av Ulrika Lembke

Nu är den full igen och den här månen kommer med starka uppmaningar. Det är dags att förändra, det kan vara nu eller aldrig. Chanser ges som inte kommer tillbaka och om de inte tilldelas dig automatiskt så är det upp till dig att se till att saker blir av. Det kan låta lite panikartat såhär i text men faktum är att det är en helt underbar energi. Saker ställs på sin spets och din verklighet kan ruskas om ordentligt, men det är för att nu är det verkligen hög tid för förändring.

Ut med det gamla och in med det nya och se nu till att det nya du bjuder in verkligen är något som du vill. Lyssna till ditt hjärta och gör det som är rätt för dig. Gör dig av med saker, vanor och relationer som inte längre ger dig något gott. När du lämnar det gamla så ger du samtidigt plats för något nytt att växa till sig och ta plats och det är väl underbart!?

Jag önskar er en fantastisk fullmåne för en fin (om än omskakande) månad väntar oss.

Följ och gilla oss gärna 🙂