Veckans Orakel v33

Veckans Orakel v33

augusti 12, 2019 0 av Ulrika Lembke

Så har vi en ny vecka igen, det är skrämmande hur fort tiden går tycker jag. En vecka kvar av sommarlovet bara och jag undrar hur det kan vara så att hösten redan är här.

För mig är hösten som nyår. Jag fyller år i Oktober och längtar varje år till den mörkare tiden då jag får gå i ide samtidigt som jag faktiskt börjar ett helt nytt år numerologiskt.

I veckan så talar energierna om att komma ur situationer där vi känner att vi sitter fast. Saker dras till sin spets för att vi ska se dem klart och när vi ser vår situation klart så ser vi ju plötsligt vad det är vi behöver göra och vad det är som behöver förändras. Det kan också vara så att saker förändras utan att du själv gör något men var då säker på att det sker för att tiden är mogen. Det kan vara otroliga uppvaknanden under den närmsta tiden så var förberedd på det oförutsedda.

Jag önskar er alla en fantastisk vecka och glöm inte Fullmåneläggningen på torsdag.

Följ och gilla oss gärna 🙂