Fredagens änglakort för helgen

Fredagens änglakort för helgen

augusti 9, 2019 0 av Helena Bengtsson

Hoppas ni har det finfint såhär en bit in i augusti måndag. Hos mig är det bara toppen! Semestern har varit skön och avkopplande, även om jag också hunnit med att få undan lite saker. Vi målade vårt uterum, förnyade färgen eftersom att snickaren varit här och satt dit några nya bärande balkar där. Så nu behöver det – förhoppningsvis inte – målas på några år! Sedan blev det riktig semester med en vecka på Öland, i en stuga nära havet och på en plats som jag hade väldigt svårt att slita mig ifrån när vi skulle åka hem. Samma sak gällde för den charmiga hälsingestugan vi hyrde i fem dagar uppe i Säter utanför Söderhamn. Vattnet, naturen, blommorna och paret som hyrde ut stugan till oss var verkligen precis vad man kan önska sig! Så mysigt ställe. Kanske kommer man dit flera gånger. Vad jag minns bäst från denna sommar och sparar som ljuva minnen är: solnedgångarna och det höga gräset som vajade i vinden och den lite karga naturen på Öland, utekvällar med god mat och bad, träff med goda vänner, Lisebergsbesöket, bad och sol i Säter, barnens glada miner på scoutlägret uppe i Mohed och äventyret att få se deras stora tältläger med runt 3000 scouter samlade under en veckas tid. Det var som att få se och vandra runt i ett modernt indianläger! Där man lagade mat på öppen eld, kunde bada i närmsta sjö, med härligt gröna kullar runt omkring, uppleva konserter och gudstjänster under dag- och kvällstid. Jag hoppas mina barn fått ett härligt minne för livet!

Nu till helgens änglakort som jag dragit för er!

IEIEZEL kommer med en önskan om att sträcka dig uppåt, mot högre dimensioner, för att fylla på din egen energi. Detta kan lättast göras via meditation, samtal med änglarna (kanalisering), att lyssna på mjuk och änglalik musik eller varför inte klassiska toner? Naturen, att plantera om växter eller vandra i skog och mark, hjälper också till att sätta dig i kontakt med dessa rogivande, påfyllande energier. Ta gärna helgen tillvara för detta!

HAHASIAH är ängeln som påminner oss om bönens kraft. Vad kontakt och tro på andligheten, änglavärlden och Gud kan göra för oss. Att i stillhet och tystnad be en bön eller överhuvudtaget att BE om något. Där kan vi få lösningen och svaret. Det kan komma till oss i drömmarna när vi sover, eller som ”en blixt från klar himmel” genom plötsliga insikter om det som vi funderat om eller kring. ”Be och du skall få”. Det fungerar så. Ibland dröjer svaret och lösningen lite, men våga ha tillit till att änglarna och dina guider vägleder och hjälper dig längs din väg i livet. Det kan röra både små och stora funderingar, val eller problem. T ex kärleken och relationer, familjefrågor, graviditet, vägval i livet, ekonomi, arbete och annat. Så återigen; ”Be och du skall få! ”

Önskar dig en jättefin helg med många roliga äventyr och spännande utmaningar!

/Helena

Följ och gilla oss gärna 🙂