Veckans Orakel v32

Veckans Orakel v32

augusti 5, 2019 0 av Ulrika Lembke

Även om veckans energi är lite mer grundad och hjälper oss att få mycket gjort så ligger ändå fokus på kärlek och relationer. Kortet för veckan är Rättvisan och med det kommer vi att komma mer i balans. Allt kanske inte blir så som vi vill med den här energin, men det blir precis så som det är menat.

Vissa saker väntar fortfarande på sig men ha tålamod, tiden kommer när det blir din tur. Men är det fortfarande väntan runt dig så betyder det inte att du inte kan njuta av och må bra i nuet. Ge dig själv det du behöver och tro på att önskningar kan och kommer gå i uppfyllelse och ta vara på nuet på bästa sätt.

Möten med nya människor kan ge dig fördelar och även möjligheter och kontrakt. Allt ser ut att lova positivt utslag, speciellt om man satsar på något som är långvarigt och som är en investering för din framtid. Viktiga papper skrivs under och löften ges. En mycket bra tid för förhandlingar är det just nu.

Jag hoppas ni får en underbar vecka och mycket nöje av veckans orakel!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂