Nymåne i Lejonet

Nymåne i Lejonet

augusti 1, 2019 0 av Ulrika Lembke

Ojojoj, vilka härliga, absolut underbara energier som omger oss nu. Vi har vid den här nymånen både Solen, Månen, Venus och Mars i Lejonets tecken och för relationer är det här något mycket positivt. Energimässigt så är Solen det maskulina och Månen det feminina och detsamma gäller för Venus och Mars. När jag ser det här så blir jag inte alls förvånad att det är en så fin tid för relationer nu. Den feminina och den maskulina kraften är i samma stjäntecken och då talar vi samma språk, och när vi talar samma språk så lyssnar vi även från samma plats och plötsligt så förstår vi varandra. Plötsligt hör vi vad det är vår partner försökt säga hela tiden.

Har man eller har man haft mycket problem med kommunikationen i någon relation (det här gäller ju inte bara kärkleksrelationer såklart) så är det tiden från den här nymånen och fram till mitten av augusti som ser ut att lösa det problemet. Ta tillfället i akt och utnyttja den här energin till fullo. Öppna upp dig och visa dina känslor, Speciellt den 15 augusti kan vara en fin dag för det då, solen och venus är i konjunktion och även har hjälp av Merkurius (kommunikationsplaneten), som också han har kommit in i Lejonet då, och förstärker det jag sa om att vi plötsligt talar samma språk. När jag ser Merkurius här så ser jag sanningen. Nu kommer den klarhet jag sett i Veckans Orakel. Den klarhet som behövs för att fatta kloka grundade beslut. Den klahet som gör att osäkerhet och otrygghet försvinner och rädslor minskar.

Skulle man träffa ett nytt kärleksintresse under den här tiden så kan det kännas som att det är en ”match made in heaven” men var lite försiktig för den här energin varar inte för alltid. Den är bättre att använda till att förbättra redan befintliga relationer.

https://www.youtube.com/watch?v=p8buBDgQYEU
Följ och gilla oss gärna 🙂