Veckans Orakel v31

Veckans Orakel v31

juli 29, 2019 0 av Ulrika Lembke

En riktigt härlig vecka väntar med en stor och stark nymåne på 8 grader i Lejonet. Den här veckan har kraftfulla positiva energier och kanske har det med Venus, Mars och Solen i Lejonet att göra. Det jag kan säga är i alla fall att hela världen ligger framför dina fötter, men det är du som ska bestämma vilken väg du ska gå.

Veckans kort är två i stavar och det handlar om val. Vad du än väljer blir det bra lovar korten, men känner du dig osäker än så avvakta tills mitten av augusti då det mesta ser klarare ut. Är du på tvillingsjälresan så vill jag påminna om att det alltid handlar om dig själv så när du möter din partner den här närmsta tiden, speciellt om det varit mycket konflikter, se enbart på dig själv och låt din tvillingsjäl ta hand om sig. Tillit vill jag säga för det är underbara tider för relationer. Gå in i den nya dagen med trygghet att allt blir bra så kommer mirakler ske.

Nya möjligheter, nya möten eller en ny möjlighet med något gammalt. Allt ligger omkring oss nu. Skriver du kontrakt den här veckan så var försiktig och läs igenom det finstilta både en och två gånger. Finns det möjlighet att vänta en vecka med undertecknandet så kan det vara klokt att vänta lite. Saker kan förändras väldigt snabbt nu. Kanske kommer ett ännu bättre erbjudande innan veckan är slut.

Jag hoppas ni får mycket nöje med veckans orakel

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂