Fullmåne och månförmörkelse

Fullmåne och månförmörkelse

juli 16, 2019 0 av Ulrika Lembke

Fullmåne innebär ofta fullbordan, något når sin kulmen och du känner dig redo för nya äventyr. En grundad energi känner jag med den här månen så förhoppningsvis kommer inte känslorna att bli överväldigande så som de ofta kan vid den här tiden i månaden. En Månförmörkelse är aktiv fram till nästa förmörkelse om ca 6 månader och de förändringar som kommer med den ser ut att vara väl genomtänkta och planerade.

Det kan även komma förändringar som inte är planerade men det kommer inte få dig ur balans utan snarare få dig mer fokuserad och organiserad. Mycket fin energi i den här månen och mycket nytt kan vi se i horisonten men även om vi inte vet exakt vad som kommer hända så kommer det ge oss utveckling och växande. Det enda vi kan vara säkra på är att allt är i ständig förändring.

Jag önskar er alla en magisk måne <3

Månförmörkelse i Stenbocken
Följ och gilla oss gärna 🙂