Ny vecka, nya energier!

Ny vecka, nya energier!

juli 15, 2019 1 av Ulrika Lembke

Kortet för veckan är 10 bägare och idag när jag drog kort för instagram så fick jag 9 och 10 i mynt. Det säger mig att den närmsta tiden kommer verkligen föra med sig positiva saker, förändringar och fullbordan, kanske speciellt på ett känslomässigt plan men även materiellt och affärsmässigt.

Nu kan din karriär ta fart. Någon uppmärksammar dig för något du gjort och ger dig nya möjligheter att utvecklas framåt. Det här gäller speciellt om du är egen företagare, men även om du har speciella ansvarsområden på ditt arbete kan du få mycket positiv feedback just nu. Skulle det vara så att du jobbat hårt och inte blir bekräftad i det så är det ett tecken till dig att det är dags att bekräfta dig själv. Du vet att du gjort ett bra jobb och det bör räcka. Det kan även vara en bra tid för att be om löneförhöjning eller förmåner. Just nu är det du som skiner.

Jag önskar er alla en underbar vecka med massor av kärlek och bus

//Ulrika

Veckans Orakel v29 2019
Följ och gilla oss gärna 🙂