Veckans Orakel v28

Veckans Orakel v28

juli 8, 2019 0 av Ulrika Lembke

Ny vecka med nya utmaningar och väldigt kraftfulla energier. Igår stannade Merkurius upp på himlen för att nu är det dags igen med en retrograd period. Många tycker att den här energin är knepig, men om vi bara använder den på rätt sätt och jobbar med vår tendens till stress om vi har någon, så kan vi simma ganska lugnt genom det här. Det som gör det lite speciellt den här gången är att vi har nu fem planeter som är retrograd och det är lite intensivt vill jag säga.

Ta tillvara den här tiden genom att gå tillbaka och gå över dina förehavanden och beslut. Börja om från början där det behövs och ändra taktik och strategi om det är vad som behövs. Ta det lugnt bara, ingen stress. Den här tiden är till för att återblicka, återbesöka och återupptäcka saker både om dig själv din omgivning och din livsväg. Erbjudanden kan återkomma och vänner/älskare från förr kan plötsligt dyka upp igen, eller är du den som vill återknyta kanske? I veckans video tar jag inte upp det här alls för jag trodde det var först om ett par veckor som det var dags.

Veckans kort är två i mynt så förmodligen är det mycket som sker på en och samma gång den här veckan, men så länge vi jobbar på att minimera stress så borde det inte vara några som helst problem att hantera det och med den här kraften så kommer alltid förändringar så var beredd på det oförutsedda. Möten kan flyttas och bokas av, resor kan bli försenade och kanske vi inte alltid förstår varandra även då vi tycker vi talar klarspråk men det här känner vi ju till sedan tidigare. Med merkurius och alla andra planeter backandes på himlen (jupiter, saturnus, pluto och neptunus) så behöver vi även förstå att det dröjer en stund tills vi verkligen kan se var vi förmodligen kommer hamna eller var vi verkligen är på väg, men tills vi ser klart så är det bra att bara sitta lugnt i båten

God tur

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂