Solförmörkelse i kräftan

Solförmörkelse i kräftan

juli 2, 2019 0 av Ulrika Lembke

Idag den 2/7 runt klockan 21 så inträffar en total solförmörkelse (nymåne) på 10 grader i kräftans tecken. Du som är född dagarna kring denna känner av detta allra mest och även de som har personliga planeter runt dessa grader främst då kräftan, skorpionen och fiskarna och de övriga kardinala tecknen som är vågen, väduren och stenbocken kommer att påverkas av denna energi mycket mer än andra. Det är inte nödvändigtvis nu exakt i dagarna man kan räkna med att saker sker, det är från nu och sex månader framåt i tiden vi kan se vad just den här energin för med sig för typ av förändringar.

Det jag ser kring detta i korten delar jag ju som vanligt med mig av på YouTube. Det är bra att förstå att det jag ser baseras på kanaliserad information, inte astrologisk. Det jag ser gäller för er som följer mig och ibland påverkas vissa av er mer än andra och så skiftar det med tid och det är ju för att alla inte påverkas personligt av alla energier varje vecka. Men ni som följer mig tillhör samma själsgrupp som jag gör, så vi är ju alla tillsammans systrar och bröder på ett andligt plan. Det tycker jag är så fint att tänka på.

Till min fina själsfamilj

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂