Veckans Orakel v27

Veckans Orakel v27

juli 1, 2019 0 av Ulrika Lembke

Den här veckans kort är Vagnen och med den kommer full fart framåt. Räkna med att det händer mycket. Kanske till och med så mycket att känslan av att inte hinna med infinner sig. Ta ett djupt andetag och påminn dig om att du hinner allt du ska utan stress om du känner dig pressad. Om inte så kör på bara, rusa fram med vinden och ta alla tillfällen till att agera nu, speciellt om du låtit saker ligga på hyllan ett tag.

Flytt eller resa kan stå på agendan eller kanske möblerar du om eller målar hemma i dagarna. Försök hitta lite balans och vila när du behöver, när sommaren är över vill du se tillbaka på den och tänka, -åh vilken underbar sommar jag haft istället för -åh jag borde ha passat på att vila lite mellan varven. Risken finns för det senare om du inte tänker lite extra på det där med att vila så därför vill jag bara påminna om det.

På onsdag kan vi se fram emot en solförmörkelse och med den hoppas jag att det ska komma en ny video, det är bara lite ont om tid just nu så jag är inte säker på att jag hinner men prenumererar du på min YouTube kanal eller min blogg så missar du inget, om du inte gör det än så är du hjärtligt välkommen att göra så <3

Blåsig sommarkram

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂