Sommarkänsla och semestertider – helt underbart!

Sommarkänsla och semestertider – helt underbart!

juni 29, 2019 0 av Helena Bengtsson

Här sitter jag i uterummet och bara njuter av den härliga sommarvärmen som slagit till. Sedan en vecka tillbaka har jag nu min efterlängtade semesterledighet. För mig innebär det att umgås extra mycket med familjen, vänner, släkt och att även få tid till att mysa runt hemma i huset och den grönskande trädgården där pioner, jasmin och lavendel samsas med tomatplantor, förgätmigej och vinbärsbuskar. Bara att se på underverken gör mig glad! Hoppas att också du njuter av alla underbara dofter och synintryck som sommaren för med sig!

Lördagens tre tarotkort

Här kommer Lördagens tre kort till er. Dessa är ifrån en tarotlek med namnet Golden Universal Tarot. Håll tillgodo!

Lördagens kort blev dessa:

4 i Stavar Här kommer ett fint kort som visar på familjeliv, fokus på vänner, gemenskap, hemmet och annat som ger glädje och trygghet. Man kanske ägnar lördagen åt att göra fint därhemma, inomhus eller ute i trädgård eller balkong, om man har en sådan. Det är väldigt gynnat är att spendera tid tillsammans och göra trevliga saker ihop som familj eller grupp. En toppendag att spendera hemma och greja, eller dra ihop folk för en grillning, fika, fest eller annan trevlig och lättsam samvaro! Njut gärna ute i naturen och må gott. (I denna värme kommer jag för egen del att åka ut till närmaste badsjö ihop med barnen och en tillhörande kompis!)

Narren Roligheter, att leva i nuet, skratta, vara spontan, åk på en kortare eller längre resa! Allt sådant är att rekommendera idag. Men glöm inte passet, lova inte för mycket och tänk litegrann innan du agerar och pratar, för med Narrens energi är man både spontan, impulsiv och utåtriktad. Det mesta av energin är väldigt glädjerik och positiv. Alla gillar väl en sprallig och lättsam person, eller hur? Men bara ha roligt med lagom måtta (inom sociala normer så att säga, låter tråkigt eller bara bra, det får du avgöra själv) så blir detta en toppendag! Humor, musik, spex och att leva i nuet uppmuntras idag.

De Älskande Kärlek och tvåsamhet i luften. Det är en finfin lördag för kärlekspar, så kanske dags att duka fram lite bubbel och jordgubbar och fira? Sensuell energi som kan stärka både nya och gamla kärleksband. Ta lite extra tid ihop med din partner idag. Om du är singel kan det vara en bra dag för att möta kärleken, eftersom det är sådana energier i luften, så att säga. I övrigt en bra lördag att spendera tillsammans med andra människor. Förståelse, utbyten, stark gemenskap visar korten.

Ha en finfin lördag och njuuut av sommaren!

Följ och gilla oss gärna 🙂