Veckans Orakel v26

Veckans Orakel v26

juni 23, 2019 0 av Ulrika Lembke

Så har midsommar passerat tillsammans med sommarsolståndet. Snart närmar vi oss eklipstider och med det så kan vi vänta oss större mer omfattande förändringar. Speciellt om sol eller månförmörkelsen står i aspekt till någon personlig planet i ditt horoskop. Men än så länge är det den nya veckan vi fokuserar på.

Veckans kort är knekt i svärd som vi sett relativt ofta den här våren och försommaren. Det är kvick och glad energi jag känner med honom den här veckan, men en skarp tunga kan komma med den så var försiktig. Som jag sa kvick och glad, jag får en känsla av att ge sig ut på ett nytt äventyr. Vad som helst kan hända den här veckan så håll i hatten och följ med ditt vindarna tar dig. Räkna med snabba vändningar och oförutsedda händelser. Det känns lite som merkurius retrograd även om det inte är det som pågår så var extra noga vid resor. Gör packlista och håll ditt handbagage nära kroppen hela tiden.

Solsken och glädje ser jag också tydligt så många kommer den här veckan få uppleva livets framsida och det kan vara skönt att få vila från den stormiga energin vi varit i kontakt med till och från hela våren (och som kommer följa oss ytterligare några månader). Efter regn kommer solsken som man brukar säga och den här veckan för verkligen med sig solsken. Vad som än händer den här veckan kommer leda dig till en bättre plats än den du just nu befinner dig på.

Så ut och njut av livet, så snart du sett veckans orakel såklart 😉

//Ulrika

Veckans Orakel v26

Följ och gilla oss gärna 🙂