Här finns Midsommarens & helgens kort till er för den 21:a till 23:e juni!

Här finns Midsommarens & helgens kort till er för den 21:a till 23:e juni!

juni 19, 2019 0 av Helena Bengtsson

Vänskap är det första kortet som jag drog för fredag, Midsommaraftonen. Detta är en riktigt fin fredag för att umgås med dina vänner och vara med folk som du tycker mycket om. Att ha roligt, fira och vara ute i naturen. Omge dig med vackra miljöer, blomster och lyssna på musik som du gillar. Gläds åt livet och njut av det fina du har omkring dig!

Kortet Sanning och integritet handlar om att vara ärlig mot dig själv och mot andra och om att sätta gränser. Det kan handla om att säga nej, säga ifrån, vara tydlig med dina behov, din ork och din vilja att göra saker eller ej. Du ska inte behöva gå emot dig själv eller göra saker som du inte känner för. Var ärlig mot dina drömmar och ditt hjärta, mot dina önskningar vad du vill ha på din väg. Lyssna på ditt inre och ta till dig det du hör som viskas inom dig. Skriv gärna ned det som är viktigt för dig och de reflektioner du får när du ser detta kortet och känner in dess budskap.

Själsfränder kan komma i form av en fin vän, en ny bekantskap, en partner eller familjemedlem. Med en själsfrände känner man sig ofta som hemma, lugn och harmonisk. Ofta kan man känna att man har mycket förståelse för varandra, att man stöttar varandra i sitt växande, har en del gemensamma intressen och känner sig som hemma i varandras sällskap. Ett lugn och en inre balans i att vara sig själv och utvecklas. Gläds åt de människor du har i ditt liv som du mår bra ihop med och som du växer tillsammans med och som växer och utvecklas utav att umgås med dig.

Följ och gilla oss gärna 🙂