Den stormiga tiden

Den stormiga tiden

juni 18, 2019 3 av Ulrika Lembke

Energierna i universum expanderar massor och vi släpper just nu taget om en hel del karma. Det här kan visa sig på olika sätt i vårat liv men det jag ser mest av är okontrollerat beteende orsakat av extrema känslor som uppkommer väldigt snabbt. Kort stubin, lätt till gråt och depressiva känslor som plötsligt sköljer över dig är vardagsmat just nu. Det är inget fel på dig, allt är som det ska. För att komma till ljuset måste du passera mörkret.

Det du möter i dig själv och andra just nu är känslor som man av olika anledning hållit inom sig när de egentligen för länge sedan borde släppts ut. Man kan lite krasst säga att de som visat lite för mycket förståelse och hänsyn till dåligt beteende hos andra förmodligen drabbas hårdast av den rådande energin. Är du den som upplever dessa inre stormar så tänk på att anledningen till att du är så extremt känslosam just nu är för att du normalt ser till andras behov före dina egna och det här är ett mönster du nu jobbar på att bryta. Om du har någon omkring dig som får plötsliga utbrott så lyssna på vad som sägs. Våga ta till dig av kritik om den kommer din väg men förstå samtidigt att de här är ett tecken på att han/hon inte varit riktigt ärlig med sina känslor tidigare.

För det är just det här som är syftet med det som sker just nu. Vi är på väg mot ljuset. Den femte dimensionen talas det mycket om och det är dit vi alla ska vandra. Vägen dit kommer vara stormig för i den femte dimensionen så råder endast sanning. Ta in det en kort sekund….. Vägen dit kommer som ni förstår då inte vara helt okomplicerad. Nu behöver vi plötsligt lära oss att inte fråga om vi inte vill veta. Det låter kanske inte så svårt men många gånger (kanske de flesta?) frågar vi bara för att vi vill ha medhåll eller uppmuntran eller av ren artighet, inte för att vi vill höra sanningen. Exempel på sådana frågor kan vara:

  • Tycker du att jag är fin i den här tröjan?
  • Tycker du att jag ska tacka ja till det nya jobbet?
  • Hur mår du? (kanske den vanligaste som också vanligast svaras med en lögn)

Det är inte så att det är omöjligt att ljuga i när vi nått ljuset, det är bara det att lögner kommer kasta extremt långa skuggor och av den anledningen avslöjas snabbare. Vi kommer se och höra på varandra om vi är oärliga och vi kommer att avslöja och avslöjas många gånger innan vi lärt oss att det inte är någon mening att ljuga längre. Samtidigt lär vi oss att ställa de rätta frågorna. Till exempel, ska jag välja den här eller den där tröjan? 😉

Det här kommer leda till sanna och djupa relationer med en större intimitet och de kommer vara mer berikande eftersom vi inte längre omger oss med människor av fel anledning. Vi kommer inte vara vänner bara för att vi varit det i 20 år. Vi kommer att vara vänner därför att vi har ett genuint utbyte av varandra. Alla människor är på väg mot det här vare sig de är medvetna om det eller inte men ni som hittat hit och läser detta vet redan om att ni vandrar mot upplysning och kämpar av den anledningen mer än de som inte är medvetna om vad som sker. Anledningen till det är att ni som läser vill förstå varför ni gör som ni gör och varför andra gör som de gör. Skulle man inte bry sig om det så skulle man lättare släppa taget och gå vidare.

Så nu när vi vandrar i dessa stormiga tider så har jag bara ett råd att ge. Acceptera det du möter och försök att låta bli att lägga någon värdering vid ditt eget och andras irrationella beteende. Andas djupt, räkna till tio och släpp taget.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂