Fullmåne i Skytten med Veckans Orakel

Fullmåne i Skytten med Veckans Orakel

juni 17, 2019 2 av Ulrika Lembke

Idag hade jag bestämt mig för att verkligen sova ut och så vaknade jag utvilad kl 02:35, tänka sig hur det kan bli när man andra dagar har svårt att kliva upp kl 08:00. Eftersom det är fullmåne idag så håller jag den ansvarig för min pigga energi. Vissa fullmånar har jag svårt att sova och andra sover jag som en stock. Är det samma för er?

I fullmåneläggningen så var den generella energin 3 i mynt och just idag så känner jag så härligt glad energi tillsammans med det kortet. En energi för att få mycket gjort så kanske kommer de närmsta dagarna bli produktiva på ett sätt de inte varit på länge. För mig personligt så har den senare tiden varit helt upp och nervänd. Jag har inte kunnat se ens en dag framåt med säkerhet då allt känts flyktigt och föränderligt. Det är som att saker i livet kastas om med ljusets hastighet så att man inte haft något annat val än att följa med i vändningarna.

Jag lyssnade på en livesändning med Radleigh Valentine där han sa att det känns som att merkurius skulle vara retrograd och han trodde att han bara hade missat att den var det, men så är ju inte fallet för det är inte dags riktigt än, men jag håller med. Det känns som merkurius retrograd i kvadratur till uranus tycker jag. Utan någon som helst förvarning så står man där och kan bara observera hur det inte blev som man trodde eller hade tänkt att det skulle bli. Rådet till mig den närmsta tiden är att inte ta något personligt. Förändringar som sker nu handlar om omstruktureringar. Det som inte längre fungerar ska helt enkelt förändras och gör du inte förändringen själv så ordnar universum det åt dig 🙂 och den här energin visar sig i veckans orakel så tydligt med Tornet som den generella energin.

Räkna med att du inte kan räkna med nåt just nu så blir det mindre frustrationer och då känns det i alla fall något lugnare i sinnet. Det som ska väck kommer försvinna och det som ska vara kvar stannar under nya förutsättningar och med det så önskar jag er en vild och händelserik vecka!

//Ulrika

Fullmåne i Skytten 17/6 2019
Veckans Orakel v25 2019
Följ och gilla oss gärna 🙂