Veckans Orakel v24

Veckans Orakel v24

juni 10, 2019 1 av Ulrika Lembke

Energin den här veckan för dig starkt framåt. Jag känner klart och tydlig en kraft som vi inte känt på länge. De förändringar som nu sker är på sikt väldigt positiva så var inte rädd för att tacka ja till de möjlighet som dyker upp nu eller under de närmsta veckorna. Nu är det dags!

Har du funderat själv på att göra stora förändringar så är tiden väldigt gynnsam för att agera nu. Det finns inte längre någon anledning att vänta. Lägg alla rädslor åt sidan och kör! Jag ser hjälp från oväntat håll i form av erbjudanden.

Några av er får även oväntad uppvaktning. Det kan vara från ett önskat håll men kanske är du ändå inte förberedd på det nu när det äntligen kommer. Är det så att du själv skulle vilja bjuda upp någon till dans så är det otroligt fin energi för dig att göra det just nu.

Resor och festligheter finns på agendan. Kanske är det en student som ska firas på annan ort men även jobbresor kan vara aktuellt.

Jag önskar er alla en fantastisk vecka!!

Veckans Orakel v24
Följ och gilla oss gärna 🙂