Veckans Orakel och Nymåne i Tvillingarna

Veckans Orakel och Nymåne i Tvillingarna

juni 3, 2019 0 av Ulrika Lembke

Lyckohjulet är den generella energin för vecka 23 och med den kan jag bara säga håll i hatten. Här kan vinden vända snabbare än du hinner blinka. Att påminna sig om när energierna skiftar snabbt är att nya möjligheter kan dyka upp oväntat som en skänk från ovan, men det är viktigt att vara på alerten så att inte chansen försvinner. Det som sker nu kan ske med hast och även om man aldrig behöver stressa fram ett beslut så kan det nu dyka upp tillfällen som ska fångas i flykten. Nappa på nåt nytt nu och ditt liv kan vända i en helt ny riktning men vad resultatet blir av det som kommer nu får du förmodligen inte se förrän om ett år eller två.

Tillsammans med energin av Knekt i Svärd som kom upp i Nymåneläggningen som ni också hittar här nedan så förstärks den snabba energin. Mycket kan hända på kort tid och jag känner en nyvunnen kraft och inspiration till att driva sig själv och sina projekt framåt. Man vill att det ska hända nu, nu nu…. Men som jag redan sagt så behöver man aldrig stressa men fort kan det gå ändå! Försök att träda fram med ödmjukhet den närmsta tiden för just nu vi alla ha en tendens att tala innan vi tänker.

Jag önskar er alla en fantastisk vecka med massor av energi

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂