Tarot för helgen vecka 22

Tarot för helgen vecka 22

juni 1, 2019 0 av Helena Bengtsson

Idag tänkte jag dra två kort för er helg och energierna under lördagen och söndagen.

LÖRDAGENS TAROTKORT: 8 I STAVAR

En dag full av kommunikation, hög energi, positiva besked. En social dag, kanske i sällskap av andra människor, många meddelanden (i form av t ex sms, brev och telefonsamtal). Att skriva och tala är mycket gynnat denna dag. Så håller du på med kursmaterial, skriver på en bok, bloggar eller skriver poesi så är lördagen toppen för detta ändamål då orden flödar och det känns lätt att formulera sig. Likaså är det idag gynnsamt att samtala och diskutera med andra människor. Du kan få besöka eller besöka någon, göra en längre eller kortare resa. Eller så pratar du med människor som befinner sig på annan plats än dig. En dag full av samtal och kommunikation. Kanske du läser en bok, ser film hemma eller går på bio, går och lyssnar på ett föredrag. Allt kommunikativt är gynnat denna dagen. Likväl som flygresor, bussresor, taxiresor och andra färdmedel för att ta sig fram och för att byta miljö. En gynnsam dag för att åka och hälsa på vänner eller släkt i en annan stad, eller att starta en utlandsresa!

SÖNDAGENS TAROTKORT: STJÄRNAN

Söndagen känns bli en lugnare dag som passar bra för vila, återhämtning och harmoni. Denna dagen kan passa väl för att sova ut, ta en powernap på dagen, vistas i lugna miljöer och sammanhang. Vistelse i naturen och nära vatten, sjöar och hav känns positivt på söndagen. Även känns det fint att utöva meditation och mindfulness som är mycket rogivande för själen. Likaså att drömma dig bort om vad du vill uppnå, att bli inspirerad och skapa nya önskningar för framtiden. Skriv gärna ner dina inspirerade tankar och idéer i en bok så du kan spara dem och titta på senare! Önska dig för det du önskar nu kan bli verklighet! Jobba gärna med Attraktionslagen.

Önskar er alla en riktigt fin och givande helg! Kram på er!

Följ och gilla oss gärna 🙂