Healing

Healing

juni 1, 2019 0 av Helena Bengtsson

Visste du att healing kan sänka stressnivån i din kropp? Att healing kan läka eller minska fysiska krämpor och ta bort negativitet ur din kropp eller dåligt mående? Visste du att healing lyfter din energinivå och gör dig mer harmonisk och får det att känna dig gladare?

Healing är en Universums kraft som finns tillgänglig för oss alla. Man måste inte vara medial eller arbeta som eller vara utbildad healer för att kunna ge healing. Alla har en helande förmåga inom sig. Tänk på någon gång som en vän, familjemedlem eller ditt barn gjorde illa sig. Kanske han eller hon trillade med cykeln, slog i ett knä, stukade handleden eller var ledsen i största allmänhet. Tänk på den gången när du gav denna medmänniska en kram eller la handen på hans eller hennes axel för att inge en känsla av värme och stöd. Eller det tillfället då du blåste på barnets skrubbsår. Allt detta är också en form av helande.

Healing innebär att en kraft utanför en själv, som är större och kraftfullare än en själv, går in via ens kropp och energifält (även kallad auran) och vidare ut genom ens händer eller utstrålning till andra människor. Healing ger harmoni, en känsla av tillförsikt och lugn. Vem vill inte uppleva en sådan känsla? Att få känna att man är trygg inom sig och mår gott. Stillhet inombords.

Hos en healer kan du antingen få sitta ner i en stol eller fåtölj och få healing via ”handpåläggning”, dvs att healern lägger sina händer på ditt huvud eller axlar. Då får energin in i din kropp och aura och sedan sprids denna stärkande och renande healingenergi dit den behövs för stunden. Eller så får du ligga ner på en healingbänk och ta emot healingen. Vissa healers jobbar med att lägga händerna på de punkter på kroppen de dras till och känner att healingkraften behövs. Andra ger healingen till auran och därmed kan de hålla sina händer en bit ifrån själva kroppen, de arbetar då med ditt energifält för att rena, rensa bort eventuella blockeringar och fylla på din aura och dina chakran. Chakrana är energipunkter i kroppen, det finns sju stycken som vanligast omnämns. Dessa kallas för: Kronchakrat, Tredje Ögat, Halschakrat, Hjärtchakrat, Solar Plexus, Navelchakrat och Baschakrat och är placerade uppifrån hjässan och nedåt till i höjd med höfterna.

Så till dig som känner dig nyfiken på att prova på healing och inte gjort det förut, var inte rädd för att ge det en chans. Du har ingenting att förlora, däremot kan du vinna i ny kraft, läkning, en starkare känsla av inre frid och harmoni. När du väljer healer så gå gärna till någon som du fått rekommendation om från en god vän eller närstående. Eller, om du vet att du har en god och stark intuition, lyssna på din magkänsla när du väljer en healer som känns bra. Lycka till!

Följ och gilla oss gärna 🙂