Veckans Orakel v22

Veckans Orakel v22

maj 27, 2019 1 av Ulrika Lembke

Idag vaknade jag trött. Sen klev jag upp och lyssnade på veckans orakel och kände att just ja, när man har kämpat länge så kommer till sist belöningar. Wow vilken vecka vi har framför oss!! Visst kan det vara så att belöningarna fortfarande ligger lite längre fram, men med 7 i stavar som veckans kort så påminns jag ju om att det är värt att fortsätta kämpa för vissa saker!

Det jag vill påminna er alla om där ute är att din väg är unik. Din väg är bara din och du är verkligen värd att följa ditt hjärta. Är det så att du önskar förändring? Våga då göra en förändring i rätt riktning så kommer universum svara och hjälpa dig på traven. Var sann mot dig själv och se ditt liv förändras till det bättre genom ett trollslag.

Jag önskar er alla en fantastisk vecka!!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂