Veckans Orakel v21

Veckans Orakel v21

maj 20, 2019 0 av Ulrika Lembke

Så är det ny vecka och med fullmånen i Lördags så kan vi fortfarande känna oss lite möra, det gör i alla falla jag. Veckans kort är den här veckan 8 i bägare och jag känner tydligt hur vi reser oss ur askan i elden och går vidare i livet med lätta steg. Det vi lämnar bakom oss behöver vi inte längre och det känns tydligt att en börda har lättat. Kanske blev inte saker som du hade hoppats på men nu känner du tydligt att det är dags att gå ut och söka upp nya trakter, nya människor och nya upplevelser.

Var inte orolig om du i första läget inte känner den lättnad jag talar om, låt dagarna gå och se fram emot helgen som jag upplever har en mer solig energi. Den närmsta tiden (fyra till sex månader framåt) kommer ha ett tema av att lära oss att uppskatta oss själva och vår omgivning på ett nytt sätt. Kanske möter man en gammal vän på en ny plats. Kanske hittar man tillbaka i en relation som har stagnerat och kanske hittar man en ny drivkraft och kanske till och med ett kall. Om det är så att du länge har undrat vad du ska bli när du blir stor så kan de närmsta månaderna vara den tid du äntligen upptäcker ditt livs syfte.

Jag hoppas ni får mycket glädje av den här veckans orakel <3 och besök även Helenas blogg och ta del av hennes kort för veckan <3

Följ och gilla oss gärna 🙂