Fullmåne i Skorpionen

Fullmåne i Skorpionen

maj 18, 2019 0 av Ulrika Lembke

Oj vilka energier den här fullmånen har!! Håll i hatten!

Översteprästinnan ger dig möjlighet att komma i kontakt med dig själv och andra på djupet. Energin den här fullmånen känns inte ytlig och sval, utan den känns djup och intensiv och jag håller Skorpionen ansvarig för det. Det är bra att ifrågasätta det vi tar för sant. Det är också väldigt bra att sanningar kommer fram även om det kan kännas både jobbigt och skrämmande när det sker. Speciellt om det är sanningar man av någon anledning har haft undangömda eller om det är sanningar som precis nu går upp för dig.

Om du är högkänslig så kan det vara bra att jobba på att skydda dig från omgivande energier vid den här fullmånen då den gör alla extra mottagliga och inkännande. Kanske är det till och med bra att hålla sig för sig själv i några dagar eller spendera exta mycket tid ute i naturen. Gör det du känner att du behöver för att må bra. Det kan även vara bra att se tillbaka på vad som hände under hösten förra året. Vad det än var så kan man nu se resultatet av det vid den här tidpunkten. Det kan ha varit en händelse som ändrade kursen i ditt liv. Det kan ha varit en insikt du fick då som manifesteras i verkligheten nu.

Tiden runt full och nymåne är alltid bra till meditation och eftertanke, men den här fullmånen känns extra bra för det tack vare Översteprästinnan. Det är en bra tid för att samla ihop sig om det varit en stressig månad och skulle man vilja göra en liten fullmåneritual så är energin perfekt för det eftersom det nu, mer än annars, är lättare att verkligen känna och se vad det är man behöver släppa taget om.

Jag önskar er alla en fridfull måne med mycket klarhet,

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂