Veckans Orakel v20

Veckans Orakel v20

maj 13, 2019 0 av Ulrika Lembke

Det känns som att vi har en spännande vecka framför oss där allt kan hända. Kanske kan de generella energierna den här veckan ge oss svar på saker vi inte ens visste att vi undrade.

Det jag känner allra starkast är att Översteprästen som är Veckans Kort den här veckan kommer uppmana oss att lita på vårt eget omdöme även när vi söker hjälp av andra. Ibland när vi söker svar och bekräftelse av människor i vår omgivning så får vi inte de svar vi förväntar oss eller de vi vill ha och när det sker så är det en uppmaning till att våga lyssna på oss själva. Det kan vara bra att söka hjälp hos någon med mer erfarenhet och kunskap absolut, men när det gäller personliga val vi står inför så är det ändå bäst att lyssna inåt och våga lita på att de svar du själv har faktiskt är de enda rätta och sanna för dig.

Det jag också känner den här veckan är att vi kommer se var vi sitter fast i gamla invanda mönster. Mönster som kanske inte längre är utvecklande och gynsamma för vår själs växande. Det kan vara ett arbete som för länge sedan upphörde att vara inspirerande som man stannar i därför att det känns tryggt. Det kan vara en relation där man går sida vid sida utan att egentligen veta varför. Man är kvar av gammal vana eller för att man inte ens längre tänker på om man älskar varandra eller inte och nu är det dags att blåsa liv i energin på nytt. Kanske är det dags att byta avdelning på jobbet? Träffa nya kollegor och skaffa nya arbetsuppgifter eller helt och hållet söka ett nytt jobb i en ny bransch? Kanske ska du överraska din partner sedan 25 år med en resa till Borneo eller varför inte Sibirien? Välj en husvagnssemester om du brukar bo femstjärnigt. Res någonstans som ligger långt från din bekvämlighetszon eller gör något som du beundrar andra för att de vågar.

Står du still och trampar? Kommer du inte vidare och känner dig fast? Tänk galet och vågat…. Överraska dig själv! Ta det första steget och se var det kan leda dig. Befria dig från det som håller dig tillbaka, kanske är det bara du själv som står ivägen för det nya.

Jag önskar er alla en fantastisk vecka med mycket glädje och bus,

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂