Veckans Orakel v19

Veckans Orakel v19

maj 6, 2019 0 av Ulrika Lembke

Veckans Kort / Myntknekten

Så nu är vi här igen, ännu en underbar måndag! Om du av någon anledning inte känner att måndagar är bra så kan det vara hög tid att se över vad det är som skapar den känslan. Vad är det som gör att du inte tycker om måndagar? Är du kanske utarbetad och känner ett enormt behov av semester även om den fortfarande är ett par månader bort? Se då till att ta en dag ledigt i samband med helg eller ännu hellre två. Kan du inte avvara de pengarna? Är du riktigt säker, riktigt riktigt säker? Om inte så råder jag istället att se över hur du fyller på dina depåer. Vad gör du i ditt liv för att må bra? Hur spenderar du din lediga tid? Är det så att du är så utarbetad att du mest bara sover så är det dags för sjukskrivning, men om det är så att du har fullt upp med allahanda göromål och inte får en lugn stund över? Då är det dags att se över prioriteringslistan och ägna dig åt det som fyller på dig till kropp och själ.

Kortet för den generella energin den här veckan blev Myntknekten. Det är en energi för att arbeta långsamt och metodiskt mot dina mål. Det är nu därför väldigt bra att se över hur du tar hand om dig själv. Kanske behöver du göra vissa justeringar för att komma tillbaka i energi. När det kommer till ditt mående så finns inga genvägar. Det finns inte heller några ursäkter så om det är så att du säger till dig själv : – Jag har inget val – Jag måste bara göra det här först – Andra räknar med mig , eller något annat i den vägen så är det hög tid att ändra på det till – Jag har alltid ett val – Jag kan göra det i morgon efter jag fått vila en dag – Eftersom så många räknar med mig så är det extra viktigt att ta tid för mig själv så jag orkar finnas där.

Ja ni ser ju vad enkelt det kan bli bara man tänker rätt. Det bästa med energin den här veckan är att den säger klart och tydligt att du har all tid i världen. Ge dig själv tid! Ta den tid du behöver! Var nogrann och metodisk. Stressa inte för det finns verkligen ingen anledning. Och en sak till, efter att ni tittat på veckans orakel….

Gå ut och njut av våren!!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂