Vad du behöver mest just nu!

Vad du behöver mest just nu!

maj 5, 2019 0 av Ulrika Lembke

Pick a Card är något som uppskattas av många så här kommer en specifikt för vad du behöver just nu! Ta ett djupt andetag och känn hur spänningar släpper i kroppen när du andas ut. Titta på korten och välj det du känner dig mest dragen till. Kanske är det till och med två? Jag vänder upp korten omedelbart för varför ska budskapet dröja? Här nedan är budskapen jag fick!

Orakelleken jag använt är Wisdom of the Oracle av Colette Baron-Reid

Pick a card

Kort nr 1, Breathe

Om du valde kortet till vänster så är det här budskapet till dig! Det du behöver mest just nu är att andas. Andas djupt, andas medvetet och se till att andas med magen. Det har varit en hektisk tid för dig och kanske är det så fortfarande, men när du andas så fyller du dig med syre som ger livsviktig energi och kraft till hela din varelse. Både kropp och själ kommer få en extra boost om du ger dig själv en liten stund varje dag för att ägna dig åt medveten andning. Det bästa är naturligtvis att göra detta utomhus men det är också en extremt bra start på dagen när du fortfarande ligger kvar i sängen. Du kan även ta en promenad i skogen och andas genom näsan och ta in alla dofter. Det är en ren explosion såhär på våren. En kort promenad räcker, man behöver inte trava i timmar för att dra nytta av skogens energi. Ta med lite te, kaffe eller choklad i en termos och sätt dig och njut i en glänta och glöm då inte att verkligen ANDAS!

Kort nr 2, Observer

Om du valde kortet i mitten så är det här budskapet till dig. Det du behöver mest just nu är att ta ett steg tillbaka från allt i ditt liv och bara observera för en stund. Se på ditt liv från ett objektivt perspektiv (så gott det nu går) och granska det under lupp. Vad är det i livet som fungerar bra? Behöver kanske dessa delar utvecklas? Det är lätt att stanna där det fungerar just bara för att det är bekvämt och hemvant. Kan det vara så att det är dags för förändringar bara det att du inte tänkt på att det behövs. Sedan tittar du på vad det är i livet som inte fungerar så bra. Ställ dig själv frågan att om någon med samma typ av problematik kom till dig och bad om råd, vad skulle dina råd då vara? Här är det viktigt att påminna sig om att fokusera på saker som man verkligen har kontroll över. Man kan aldrig påverka vad någon annan gör, men hur man själv reagerar och agerar kan man jobba på. Ännu ett viktigt budskap kommer med detta kort och det är att om det pågår saker omkring dig nu (kanske hos någon du älskar) där du känner ett starkt behov att blanda dig i så gör inte det, avvakta, OBSERVERA och vänta tills du blir tillfrågad.

Kort nr3, Here and now

Om du valde kortet till höger så är det här budskapet till dig. Det du behöver mest just nu är att på alla sätt försöka att leva i nuet. Det jag känner är en längtan framåt eller drömmande i det förflutna och även om det stundtals kan vara väldigt bra så är det inte där du behöver vara just nu. Om det är så att du just nu tänker mycket på saker som gått förlorat eller saker du haft som inte längre finns där så är det din själs påminnelse om att allt som varit har lett dig fram dit du är och nu har du möjlighet att skapa något nytt och fantastiskt att bära med dig in i framtiden. Om det istället är så att du längtar framåt till något du vet eller vill ska komma så är även det själens sätt att påminna dig om att för att det ska bli så bra som möjligt där framme så är det viktigt att leva här och nu. Det är med nytt fokus som en ännu bättre framtid skapas. Här och nu är livet underbart och även om inte hela livet är fantastiskt så finns alltid fina delar att lägga extra fokus på. Här och nu skapar du ett fanastiskt liv och en än mer underbar framtid.

Pick a Card

Jag hoppas detta gav dig precis det du behövde just nu och att vi ses här i morgon igen för en ny Veckans Orakel.

Varmaste kramar

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂