Du är innerligt älskad!

Du är innerligt älskad!

april 23, 2019 0 av Ulrika Lembke

Jag vill påminna alla därute om det faktum att du är innerligt älskad.

Inte på grund av det du gör, eller det du ger till människor omkring dig. Du är älskad bara för att du finns. Du är värdefull och perfekt precis som du är. Du behöver inte ändra på något för du är redan perfekt. Döm inte dig själv för det du tycker du gör fel för i varje ögonblick gör du precis det rätta så som det var tänkt och när det är gjort så är det bortkastat att tänka att du inte borde för då är det för sent och kan inte ändras.

Du gör det du gör just då för att det är på den platsen du är just då. Om du ångrar dig efteråt så är det för att du då har ny information och erfarenhet och med den erfarenheten skulle du ha gjort annorlunda, men just då när det hände så såg din verklighet annorlunda ut.

Så som du står och går är du ämnad att vara. Du är också älskad just bara därför, att du är som du är. Om du just nu i denna stund kämpar med något hos dig själv som du inte tycker om eller som du har blivit kritiserad för av någon annan så vill jag be dig att se på dig själv med nya ögon. Om du inte hade den här egenskapen så vore du inte hel.

Vi är allt, vi har alla egenskaper, ”bra” som ”dåliga”, men inget är fel. Vi är ljus och mörker, vi är alla regnbågens färger. Tänk på att det är ju det som gör regnbågen så vacker. Den vore inte lika fin utan gul och grön. Den är vackrast som den är. Hel. Så är även du. Om du inte var snål så kunde du inte vara generös. Om du aldrig var arg hur kunde du då veta hur underbart det är att vara glad. Om du aldrig kände något negativt så kunde du inte heller njuta av det goda och fina i dig.

Döm inte dig själv och döm inte heller andra. Vi är där vi är på vår resa genom livet med våra personliga inre kamper och våra erfarenheter, vår uppfostran och våra egna värderingar. Alla unika och alla lika vackra och värdefulla.

Du är älskad, du är fulländad

Med kärlek

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂